Ти знов згада ш мерехтiння лiт...

Ти знов згадаєш мерехтіння літ,
Навскісне світло, що з небес низає
Нас  зболених, смертельно молодих
І наші тіні в камені  лишає.
Ти знов згадаєш всіх, кого  любив
І вічно знов любитимеш  без  краю,
Бо той вогонь, що морок  загасив,
У тому світлі, знов тебе чекає,
Ти  тільки ділиш із долонь  вогні,
І серце, вічно  краючи,  згасаєш,
У давніх  згадках,  в  мерехтінні  літ...
І знов  під  ноги  облітає  цвіт,
І ллється  сміх  дитячий  далі,  далі...
Згасає  сонце  в  зорі  золоті,
В  тонкім  серпанку легкої печалі.


Рецензии