Менi пiдказали

                Ответное на "Мне сказали..." Игоря Ларионова
                http://stihi.ru/2008/03/05/4306
                Спасибо автору за вдохновение!

Мені підказали, що завтра народиться казка,
Що літо мине, ну а осінь засяє вогнем,
Потому зима замете білим снігом підказки,
А згодом прокинеться пролісок сонячним днем.

Іще розказали: на будь-яке сонце є хмарки,
Та будь-яку хмарку злякає чекання весни,
Сказали, що рано чи пізно, а прикрі помарки
Усі виправляють зворушливим подихом сни.

Сказали, від сумнівів інколи важко і темно,
Та знов запалають світанки, озвуться вірші,
І як ти не мрій - все одно, все одно не даремно,
І як не плати - платиш серцем і світлом душі.

Сказали мені, що життя в різних барвах прекрасне,
І кожен, як тільки уміє, фарбує свій світ,
Що поклик пробуджених мрій не буває невчасним
(Хай навіть його не чекали в мозаїці літ)

Мені підказали: чарівність є в кожній хвилині,
У посмішці сонця, у шепоті теплих вітрів,
В блакиті небес, в волошкового поля цвітінні,
У першому проблиску ніжних нових почуттів.

Мені підказали, та я і сама вже, напевно,
Про все здогадалась в день сповіді літніх дощів
І знаю тепер: як не мрій - все одно, все одно не даремно,
І як не плати - платиш серцем і світлом душі...


Рецензии
Витусик, как прекрасно! светло и правдиво)

Хелена Фисои   05.11.2013 19:27     Заявить о нарушении
Привет, Алёнушка! )
Мне тоже стало светлее от твоих слов! Пасибки тебе! )

Обнимаю,

Prosto Zagadka   07.11.2013 13:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.