не намагаюсь не любити

я потонула в сумі ранків
і в глибині погаслих днів:
мій сивий янгол закохався
в людину і забув наш дім

і день і вечір губить обрис
в чужій, непізнаній душі
моє ж палає серце й стогне
й знаходить друга у пітьмі

і тягне він мене додолу
і смокче сили їз кісток
згасають почуття поволі
життя зав*яло мов листок

мій ніжний, мій коханий сивий
тебе я мушу відпустити
та всупереч цій безнадії
не намагаюсь не любити

31.03.2010 /2705/


Рецензии