все iнше не важливо

чи то день, чи вечір
лиш хмарина знає
падає на плечі
й в одну мить зникає
протікає стріха
сипле з гори біле
та розмерзає серце,
все інше - не важливо

місто губить обрис
в проливних світанках
п*яти потонули
у морозних ранках
вулиці в полоні мар,
а я мрійливо
слуха шепіт серця
все інше - неважливо

лютий 2010


Рецензии