Лиш мить важлива...

А знаєш гірко так від того
що мить важлива більш нічого
В мить забуваєш те,що знав
В мить ти літаєш,в іншу впав
В секунду ти на все готовий
А в іншу боягуз ти знову
Миттєвість є щоб покохати
Є, щоб забути і начхати
В мить ти з товаришем до згину
А в іншу - ніж широкий в спину
В мить ти веселий і бадьорий
А в іншу ти сумний і кволий
На мить осмислив наче все
А в іншу знову в блуд несе...


Рецензии