Писать стишки не тяжело Писати вiршики не важко

     ПИСАТИ ВІРШИКИ НЕ ВАЖКО…

Писати віршики не важко,
Можливо й десять за годину.
Пиши про мову,чи про пташку,
Чи, про улюблену калину.

Пиши про землю, про людей,
Або про рідний свій куточок.
Чимало прийде ще ідей,
Коли підеш ти у садочок.

Нехай же рветься з тебе рима,
Нехай вона кричить,танцює
Немов та прима-балерина,
Нехай твій вірш життя гартує.

Про все можливо написати,
Та міркувати лиш тверезими,
Кришталь від скла щоб відрізняти;
Де вірш пустий, а де поезія.

С днём Поэзии!


Рецензии
На это произведение написано 15 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.