Нi подихом, нi поглядом

1.Не шукай в моїх словах надію,
Марно зупинити  хочеш час,
Бо не мрію я, давно не мрію
В казку що була колись про нас.

Ти не питай тепер де я.
Тебе для мене вже нема,
Лише болюче відчуття,
Що я одна… що я одна !

Припев:
Ні дотиком, ні подихом, ні поглядом
Не повертай мене в розбиті сни.
Ні дотиком, ні подихом, ні поглядом
Те,  що забула, більше не зови!

2.Я сховаю небо у долонях,
Потім відпущу його дощем.
Пробачати пізно, долі  дзвони
Вкрили поклик льодом, мов плащем

Ти не питай тепер чому
Між нами сутінки образ.
Не починала я війну,
І не даю останній шанс…


Рецензии