Психоделiя

Шелест пожовклої иви, кроки чиїсь під вікном
Дві перезрілі сливи втомлено тягне гном
В сутінках світу тіні стали об'ємно живі,
Із філіжанки з таніном амрітою по голові
зілля жене поторочі, на волю біжить душа,
видять нове очі... Розум не поспіша
переварити...Бідний!Скільки його не вчи!
Не розумієш? Годі! Не заважай! Мовчи!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.