Напiшы мне лiст, мой каханы...

Напішы мне ліст, мой каханы,
Проста так... праз е-mail дашлі.
Пра ўсе мроі свае і раны,
І пра наша каханнне. Пішы...

Ты пакліч мяне за сабою
І нічога не абяцай...
Шчыры позірк. Далонь у далоні.
На зямлі для нас будзе рай.


Рецензии