Давай не так! Двай зовс м накше

Давай не так! Давай зовсім інкше!
Ось це - проблеми, а ось це - біда...
Не відрізняти істину від фальші
Це вже занадто...І мені шкода.

Отут на дврі грається малеча,
Отам за рогом граються в життя.
...А жовте листя сиплеться на плечі,
І чорна ніч чекає викриття. 


Рецензии