Розсипаються надii

Розсипаються надії
В нездійсненності життя
Вітром втраченої мрії
Десь у зоні покриття.
Недоказана реальність
В діях, що без вороття
Відкорковують моральність
Витриману на життях.
І невпевненість не змусиш
Розлетітись, мов туман,
Поки правду не розкусиш
Та не винайдеш обман.

15.05.2007


Рецензии