Невпевненiсть

Крихка ілюзія надії
Все не дає погаснуть мрії,
Коли вона втрачає барви
Та розсипається в пісок.
І серце, мабуть, зайво мріє
В можливість хоч якоїсь дії
Серед несказаної правди,
Що потонула крізь пліток.
Нам залишається мовчання -
Пусті не сказані вітання,
Останній погляд і обійми,
Та світ занедбаних думок.

12.03.2007


Рецензии