Плутанина

Мереживо із мрій у риштуваннях слів -
Реальність та ілюзія поєднані у миті,
І перетворюється все що недоговорив
У те, що вже не зможеш ти зробити.
Це плетиво сітей з занедбаних ідей,
Що наче хмара закрива небес блакить,
І може у душі з безсонності ночей
Нарешті з’явиться спокою мить.

27.01.2007


Рецензии