Позбутись тебе

Я не можу позбутись тебе
Вірю що можливо ти не єдиний
Хоча душу щось неймовірно гребе
Не розумію. чи ти сам щасливий 

Часом здається наче згасає почуття
І серце б’ється трохи спокійніше
Та бачу лиш не вороття
І з кожним днем люблю сильніше 

Я дурію без тебе щомиті
Щохвилини бажаю зустріти тебе
А ти скажеш „привіт”. щоб ми були квиті
Так ти рятуєш тільки себе 

(Продовжити)
Ти такий ніжний . . .в моїх мріях
       (Назараз тільки там ми разом)
Та чомусь стриманий в реальних подіях
Твій байдужий погляд наповнений сумом. . . 

Думок безодня мені затьмарює життя
       Все це здається надзвичайним жартом
Вагаюсь. та все одно минаю забуття
Чекаю. літо надихне спокусливим теплом


Рецензии