Я не знаю

Я не знаю, нащо тi дороги,
До тii краiни привели,
Чи тому, що мав найкращi брови,
Чи найкращi в свiтi постоли.

Я не заслуговував, то певно,
Щоб блукати кращою з дорiг,
Тою, що мене вiтала чемно,
Про яку я спогадку зберiг.

Але там такi бували зливи
I такi страшеннii яри,
I такi вже дивовижнi дива,
Що нiколи не виднiлися й старим.


Рецензии