Кохання

Не говори завжди, не треба
В очах моїх зізнання у любві.
І бути разом, це найдивовижніша ділема
Творити ніжність, лагідність і пил.

Ходити разом, разом спати,
І жити у бажанні на весні
І жарке літо нам не буде заважати
Кохати один одного у сні.

Ці дивні мрії розповсюдженні в словах
У променях сріблястого незнання.
В рожевих думках, визначеннях, крах,
В моєму серці, від безмежного кохання...


Рецензии