Стой, сон мой... русс, англ

Стой,
            сон
                мой,
Не уходи далеко,
Не покидай,
                слышишь?


Дом
            вновь
                пуст.
Мне здесь совсем нелегко,
Волком тоска
                рыщет...


Ночь откровений -
Прочь все сомненья...
Где быль - там и небыль.
Дверь мне открой в небо!


Вздох,
            взлет,
                крик!
Прежних границ больше нет!
Плавится мир...
                Где мы?


Ночь,
            лишь
                миг!
Знаю я - близок рассвет,
Не умолить
                время...


Ночь откровений -
Прочь все сомненья...
Где быль - там и небыль.
Дверь мне открой в небо!


Стой,
            сон
                мой,
Не уходи далеко,
Не покидай,
                слышишь?..

_________________________________



Oh,
       my
             dream,
I’m praying don’t go far away,
don’t give me up, d’you hear me?

My heart
               is like
                a scream
that wonders on emptiness’s way.            
longing of life is near me...   


The night of revelation -
Get out hesitation!
Black dove or white raven?
Open the door of Heaven!


Breath,
            shout,
                fly...
The ranges of mind are broken down...
Our world like the snow is melting...

Dawn
           will come
                in time
I hear its shimmering sound
I never would stop our melding...


The night of revelation -
Get out hesitation!
Black dove or white raven?
Open the door of Heaven!

Oh,
       my
             dream,
I’m praying don’t go far away,
don’t give me up, d’you hear me?..


Рецензии