Вересень

Часу торкнулись насичені дні,
Дощ прохолодний зі спогадів зник -
Вересень знову всміхнувся мені,
Цей невгамовний завжди мандрівник.

Осені ніжної рідкісний дар
Фарби приємні – палітра його.
Сонце дістав із задимлених хмар,
Нишком проник до серденька мого.
          
Хитро розкидав привабливих мрій,
Так ненавмисно, немов би той лис…
Ніколи більше ходити сумній,
Теж посприяв – позитиву приніс.

Листя осіннього жовтий вогонь
Тішить, немов зігріває в думках,
Я потрапляю у справжній полон –
Знов олівець та папір  у руках...

10/09/10


Рецензии
Знов олівець та папір у руках...

Где-то я уже это видел))))
;)

Кравченко Вадим   23.09.2010 18:55     Заявить о нарушении
:)Наверняка ощущения известные...;)

Сильва Яна   28.09.2010 19:48   Заявить о нарушении
Вадик??? :)))) Выходи! Я тебя узнала... :)))))

Сильва Яна   28.09.2010 19:50   Заявить о нарушении