Непауторнаму А. С

У прадчуванні імгненнай восені,
У забыцці, у творчай прорве - 
Ісці наперад,
Складаць свет нанова,
Прыдумаць слова,
Дзею, жэсты. Зноўку
Паставіць п'есу ў тэатры ценяў.
Без вопраткі,
Без масак,
Без адценняў.
Такімі, як ёсць
Стаць на калені прад Богам,
Бо больш, як гэта няма нічога...


Рецензии