***

Я тримаюся.
Я тримаюся та не буду тобі писати.
Я тримаюся та  запудрюю собі мозок різними дурницями.
Тільки не тобою.
Я тримаюся. Я повириваю все волосяя на собі від болю, розіб' ю губи у кров, але не напишу тобі першою.
Я занурюся у роботу, у музику, у  думки. Але не напишу тобі.
Я буду дивитися улюблені фільми, слухати музику,  зігрівати своїм тілом інше, буду насолоджуватися вічуттям своєї потрібності,  а вечорами буду  поринати у згадки  та пропивати свій біль вранці.
Я не напишу тобі першою.
Допоможи мені втриматися.


Рецензии