***

О Львове, я звертаюся до тебе,
До веж твоїх, бруківки і кадет.
Мені підтримка твоя, Леве, треба,
Самотність твоя, тиша сигарет...
Я приповзу до тебе на колінах,
О місто ти моє, семи вітрів.
Шукатиму я відповідь в глибинах,
Твоєї тиші, спокою, віків...
З тобою возз’єднаюсь воєдино,
Я розчинюсь в романтиці твоїй.
Покладуся на тебе, ти єдине,
На цій землі. Місто живих надій...
Я по Вірменській пронесуся вітром,
По Личаківській з сумом я пройду.
І знайду спокій, що мені потрібен,
О місто Лева, я до тебе йду!


Рецензии