Зной -песня-мужская- Спека -пiсня-

* Обращайтесь.

Заполонили женщины кафе.
Эротика фигур и светотени.
Пометка в одиночества графе...
Мерцают обнажённые колени.
И груди томно млеют от жары.
И руки шоколадны от загара.
И губы их, нектарны и мокры,
слипаются от жажды и от жара.

     Припев: Наряды, и духи,   
             и макияж...
             И страсть распалена
             до спектра света.
             И смел и восхитителен
             кураж.
             За дамами ухаживает
             лето!
             ( можно 2 раз )

Гудит кафе. Сколь женщин, сколько ног...
Вулкан страстей неведом и опасен.
И будто бы над каждою дымок.
И в тишине призыв их громогласен.
А взгляды!.. С поволоки пеленой.
Выискивать спешат - кого им надо.
Но спрос не улыбнулся ни одной,
и в воздухе томления досада.

     Припев.

Сентябрь 2010

* Звертайтеся.

CПЕКА
У вуличнім кафе — самі жінки...
Фігурок їх еротика нетлінна.
Та мимо — як один — чоловіки.
...Бентежать зір оголені коліна.
У грудях їм палає. І такі
усі вони — неначе шоколадні.
І губи їх — нектарні і вогкі -
зацілувати до нестями ладні.

Приспів:
Парфуми, сарафани,
макіяж,
і пристрасть їх,
шалено розігріта...
Ще мить —
і рушать містом у вояж,
і йти услід
за ними буде літо...
(можна 2 рази)

Гуде кафе... Жінок без ліку, ніг...
Вулкан: чуттєвість, пристрасть, небезпека.
Ступні гарячі — розтопили б сніг...
Дива з жінками учиняє спека.
А погляди!.. Їм опору нема.
Шукають одиноких і сміливих.
Жаль — попиту тямущого катма.
І у кафе томління дратівливе.

Приспів.

Червень 2010


Рецензии