Н чка

Нічка.Поснули звірята
І сонце лягло давно спати
і нам потрібно лягати
Ходить дрімота по хатам
Дарує сни малятам
Тихо навкруги сплять уже дітлахи
А мені не спиться і досі
о надворі птахи дзвінкоголосі


Рецензии