Втомилась я вiд молитов i сподiвання

Втомилась я від молитов і сподівання,
На чому світ тримається впітьмах?
Відповідаючи питанням на питання,
Розвіюю казки у пух і прах.

Куди подіти найсолодші мрії,
Чому страждаю перед небуттям?
І де сховати ланцюжок надії,
Котрий знайшла на прикинці життя?

Дарує день світанок самоти,
Зриває ніч мого бажання зорі.
Прожити вік - не поле перейти,
А я лише краплиночка у морі.

Худ.К.Косьяненко.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.