Янгол

Лічу постійно я хвилини ,
Лічу удари серця моєго ,
Лічу красу безмірну янгола мого ,
Лічу секунди близькoго буття .
Та часто в мрійну думку поринаю ,
У якісь будущі , може й марні почуття ,
Та у яскраві , неймовірні відчуття .
У світ казковий поринаю ,
Лечу межи принади всякі ,
Лечу з химерами й сміюсь ,
Та думка в глиб все поринає ,
Лечу , дивлюся і навчусь .


Рецензии