Тайна життя

Таїну велику криє ,
Від мене дивне те життя ,
Я несподівано й миттево ,
Вхожу у срібне русло долі,
У дивовижу , в глиб мого життя ,
Та запитаю в себе я ,
Яка ж краса оте життя ,
Які ж ті барви неймовірні ,
Як блиск яскравого квіття ,
Смарагдів сяйво дивовижне ,
Таке прекрасне , як ота моя зоря ,
Якби зі мною ви змогли ,
Пірнути в вир тих відчуттів ,
Та осягнути те пламенне почуття ,
Що мене завжди веде по лону долі ,
Може  й одного , на безкраїм людським пустирі ,
А може я і не один ,
Кохаюсь в тих безмірних почуттях .


Рецензии