Щастя

А що ми щастям називаєм , 
Те що ніколи ми не маєм ,
Про що ми мрієм й уявляєм ,
Чи що не можем описать ?

Та дивна , ніжна і миттєва ,
Та неймовірна мить життя ,
Коли ти хочеш просто в небо ,
А думка проситься в пуття !

Прекрасне щастя ти відчуеш ,
Коли ти мрії досягнеш ,
Й чудну мелодію почуеш ,
Я пісню щастя заведеш !


Рецензии