Селям алейкум

СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ ГУЗЕЛЬ КЪЫЗ,
МЕН СИЗНИ АЛГЪЫШЛАЙИМ,
СИЗНИ ДЖАН ЮРЕКТЕН УРЬМЕТ ЭТЕМ,
СИЗГЕ БУЮК АСРЕТ ТИЛЕЙИМ.
БАХТЛЫ ОЛУН, ЧАСТЛЫ ОЛУН,
БИР НИКЯХНЕН КЪАРТ ОЛУН,
ДЖАНДАН КОРЬГЕН АДАМНЫ КЪАРШЫЛАП АЛЫН,
МЕНДЕН ИСТЕКЛЕРИНИЗИ СОРАНЪЫЗ.
ЧАРЕМ ОЛСА КЕЛЕРИМ, ДЖАН ЮРЕГИМНИ ВЕРЕРИМ.


Рецензии