Не сумуйте до казки

Не сумуйте, маленькі, не треба!
Я до вас повернуся дощем.
Прохолодою з синього  неба
Доторкнуся, щоб мріяли ще!

Висихають хай сльозоньки жваво.
Я до вас посміхнуся із хмар.
І якщо сяють зірки яскраво,
То для дива уже час настав.

Якщо з обрію зірка зірветься,
Це я згадую тепло про вас.
Світло пам яті з неба торкнеться-
То мій промінь любові не згас.


Рецензии