Жартую соб...

Телефонуй меніпо по нофелету,
Моя красуня, з ранку я чекаю,
А може стакнемось тихенько,біля гаю,
Моя спокуса, дивовижна те-та
Мої сподіванки-маленька зграя...
Телефонуйте мені в нофелет,
Що буде далі: яскравий букет!...
Можливо бути, що є тіло,
Не грішний я, судьба того хотіла,
Як квітень я - завжди до дівчин кіт,
І по відпусткам файним гід!
Розтягуйте,розтягуйте, Зарема,
Я біля вас, а Сонце грає,
Ви лишенько моє, майбутня тема...
Зустрінемось оч в очі! Все, чекаю!


Рецензии
Не хочу лишеньком я бути,
оч в очі,не моє майбутнє.
Чекайте.З посмішкою.

Орехова Галина   04.09.2010 11:35     Заявить о нарушении