Cuts Like A Knife - Nocturnal Rites

(Fredrik Mannberg)

Из ногтей мертвецов
По реке вниз корабль идет
И не счесть бледных лиц на нем
(Я последний причал, я Нагльфар)

Кто мне даст свой совет?
Перед кем я держу ответ?
Значит я осужден навек?
(Этот счет за смерть твоих друзей)

Все было не так
Он первый стрелял,
И был обречен
Да я убил, месть не причем

Боль режет ножом
(Заплатишь душой)
Боль режет ножом
(Я пришел за тобой)

Я не в силах бежать,
До конца все пройти опять
Вот и я, если б ты мог знать
(Что я вновь вернусь сюда)

Все было не так
Он первый стрелял,
И был обречен
Да я убил, месть не причем

Боль режет ножом
(Заплатишь душой)
Боль режет ножом
(Я пришел за тобой)

There it comes the ship of nails
Down the river it’s setting sails
Now I see why they’re all so pale
(I carry the dead and the bizarre, I am Naglfar)

What would you recommend?
Could you help me to comprehend?
Will this mean I’m forever condemned?
(Well, that’s what you get for killing your best friend)

Don’t get me wrong
I killed him all right,
But he stabbed me first
I'm not the one, but that’s not the worst...


It cuts like a knife
(An eye for an eye)
It cuts like a knife
(I’ve come for your life)

I don’t know, what to do
Can’t you see what I’m going through?
Here I am, if you only knew
(I’m back to reign again)

Don’t get me wrong
I killed him all right,
But he stabbed me first
I'm not the one, but that’s not the worst...

It cuts like a knife
(An eye for an eye)
It cuts like a knife
(I’ve come for your life)


 


Рецензии