Накликання краплин

(Пісня)

Накликання краплин,
приборкання бажання.
П`є дощовий полин
цю музику кохання.

На ноти падолист
кладе осінню втечу,
немов лягає вись
знеструнено на плечі.

Приспів:

А ніч - не ніч
І день... як сон.
Шумить вино
на хвилях скронь.
Вина мені!
Вина чия?
Яка холодна течія
невартих сліз,
забутих слів,
де птах розлуки
раптом сів.
Вина мені!
Вина чия?
Яка холодна течія.

Виважую терпке
відважуюсь летіти
де зібрані думки
в одне вологе літо.

Де для долоні рай
в розпущенім волоссі,
а в серце зазира
щось болісне і босе.

Приспів

Торкнутися би уст
і дмухнути на вітер
цілунку тихий плюск
при осипанні літер.

Та серця не знайти,
ні вістки, ні порогу.
Згоріла нота "ти",
та що кому до того?

Приспів

1 Вересня 2010

Прослухати тут:
http://www.iourilazirko.com/?page_id=1181&lang=uk


Рецензии
Брависимо! сейчас слушать на эстраде нечего.Хочется душевных слов,а не
"Безглуздя" Спасибо.

Орехова Галина   21.09.2010 18:38     Заявить о нарушении
Начало уже есть, желание тоже.
Хотелось бы что-бы слово что-то значило в песне.
Спасибо за отзыв,
ЛЮ

Юрий Лазирко   21.09.2010 19:22   Заявить о нарушении
Успехов.

Орехова Галина   21.09.2010 20:07   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.