Перехрестя

Незабутня нескінченність
У повітрі розлилась;
Недоторкана невинність -
На поверхню палка страть.
Ефемерна ілюзорність:
Почуття чи відчуття, -
Проривається крізь серце
Свіжим вітром до життя.
Нерозпроданої віри
Клаптик у душі лише:
Від поваги до зневіри -
Крок крізь дзвін пустих кишень.
Риштування наших думок
В перехрестях відчуттів -
Ось за це і розіп’яли  …
На Голгофі, на хресті.

29.01.2006


Рецензии