До 1 вересня

Пишу дисер, пишу дисер, все переробляю.
Хто в науці не знається, той горя не знає.
Хто в науці не знається, той горя не знає.

А я молода дівчина, та й горя зазнала.
Вечероньки не доїла, нічки не доспала.
Вечероньки не доїла, нічки не доспала.

Візьму в руки свій ноутбук я, сяду вкрай віконця.
Іще очі не дрімали, а вже сходить сонце.
Іще очі не дрімали, а вже сходить сонце.

Хоч дрімайте, не дрімайте, не будете спати,
Бо до ранку ще потрібно дисер дописати,
Бо до ранку ще потрібно дисер дописати.


Рецензии