Зимова мрiя

Мороз творив убранство на вікні, -
Малюнки із небесного кришталю,
І вірив кожен в цьому зимнім сні,
Що краще буде у житті надалі.
І мрія зігрівала нам серця,
Морозам перерізавши дорогу,
Її тепло несемо до кінця -
До самого останнього порогу.

8.01.2006


Рецензии