***

      А ЖИЗНЬ....

Вижу в тебе,туман обьял тимату.
Вижу в тебе ветром дует из висоты
Вижу в тебе сунами глотает все на свете
Вижу в тебе огонь сжигает все на его пути
Вижу в тебе люди без пиши без домни
Вижу в тебе любов и много страдания
Вижу в тебе обман во всём отношении
Вижу в тебе доброта унижается сильни и силни
Вижу в тебе злой останется силни
Вижу в тебе мир только для бидни
Вижу в тебе душа продаются за деньги 
Вижу в тебе брать и сестри они враги
Вижу в тебе театр для люди и куклы
Вижу в тебе кокли как люди и люди как куклы
Вижу в тебе как люди меняет роли 
Вижу в тебе дети растут без любви
Вижу в тебе как любов умирает от тоски
Вижу в тебе как любов испаряется как води


                THE LIFE,,,,,,

 I see in you , a fog embraces to darkness.

 I see in you a wind blows from height

 I see in you a Tsunami swallows all around

 I see in you the fire burning all on its way
 
 I see in you people without food without homme

 I see in you love and a lot of suffering
 
 I see in you a deceit in the relation
 
 I see in you kindness it is humiliated strong and strong
 
 I see in you malicious remains strong
 
 I see in you the peace only for poor
 
 I see in you the soul is sale for money 
 
 I see in you the brothers and sisters theya re enemies
 
 I see in you theatre for people and dolls
 
 I see in you dolls as people and people as dolls

 I see in you as people changes roles 
 
 I see in you children grow without love
 
 I see in you as the love dies of melancholy
 
 I see in you as the love evaporates as water


Рецензии