Випадковiсть

Все, що відбувається – на варті
Того часу, який зветься Необхідність,
Того проміжку, коли здійснитись варто
Тим речам, що мали імовірність.

Не буває зайвого у долі:
Все вирішує коcмічність і спадковість,
Хоча те, що відбувається навколо
Часто списуємо ми на Випадковість…

31\08\2010


Рецензии