Та долi розiйшлись навiк...

Безсилля. Страх.Передчуття
Осінньої важкої миті.
На роздоріжжі знов життя,
Шляхи ж усі дощами змиті

Чи варто вибирати, йти?
В безодні проклятої ночі
Не утекти від самоти…
Мов жах її порожні очі.

Упав листок сухий до ніг,
Мов осені німе послання:
«Я вже ступаю на поріг…»
Як сивина в волоссі рання

Та горобина за вікном,
Що стала наче краплі крові.
Життя пройшло шаленим сном,
Лиш вітер виє у діброві.

У листі кленів та осик
Хихочуть тіні і примари,
Останній промінь сонця зник,
Летять кудись байдужі хмари…

І не відкрити вже повік,
Засохли і опали крила…
Так палко Осінь я любила…
Та долі розійшлись навік.


Рецензии
Очень понравилось, успехов. Михаил

Михаил Крупенькин   31.08.2010 14:22     Заявить о нарушении
Спасибо большое! Очень приятно! И Вам успехов и творческого вдохновения!

Екатерина Грабарская   31.08.2010 14:24   Заявить о нарушении