Ти без мене я без тебе

Ти без мене я без тебе,
Немов зорі серед неба.
Разом близькі та далекі,
Як в повітрі дві лелеки,
Що, насправді, близько-близько
До землі, а в небі чистім
Поміж ними океани:
Грози бурі, урагани;
І лише одна стежина
В них на двох одна єдина.

15.09.2005


Рецензии