гастрономiчне

Наснилося...
Кришили мої вірші на закуски,
на слова і склади,
на літери й обеззвуччя...
кубиками - серце любови,
пікантну еротику й пекуче громадянське,
соленість розпачу i цибулиння єпітафій,
сухарики віри і якусь іще зелень мрій....
заливали усе в майонез "удобоваримості".
А далі - перебравшись отрути сподіваннь,
нарікали в кльозеті
на несправність морозильної камери несприйняття.

Уже "під шубою" Улян
і Римарук вже заквасний
"мімозою" до столу - Запорожець
Іван - переметнувсь на картопляну прозу...


Рецензии