Мо серце належить тобi

Моє серце належить тобi,
Скiльки б хвилi не бились у скали!
Скiльки б губи чужi не ласкали,
Не пiднятися iншiй зорi…
Моє серце належить тобi!

Моє серце належить тобi,
На свiтанку, щодня i щоночi.
Знаєш, Боже, що бачили очi
У похмурi i заздрiсні днi.
Моє серце належить тобi!

Моє серце належить тобi,
Хоч би як ти не бУла далеко,
Про печалi розкаже смерека,
А про радiсть – промiння зорi.
Моє серце належить тобi!

Моє серце належить тобi,
Скiльки б хвилi не бились у скали,
Скiльки б губи чужi не ласкали,
Подивися у очi мої –
Моє серце належить тобi!


Рецензии
Гарний вірш, Ігоре...
Дякую!
З повагою, Оксана.

Оксана Нездийминога   20.05.2011 16:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.