Iнтроверту

В лабіринтах років години заплутались,
Павутинням взялися до болю ночі сумні,
Інтроверту не місце тут, від погляду знітився-
Чужий серед всіх, а може свій на чужій землі.

Завербовано ранки на завтра і на пізніше,
Заброньовано входи до іншого виміру,
Вони знають таке, про що ми не знали раніше,
Вони наші зображення там, а ми їм не віримо.

Розгалужені їхні інформаційно-засмічені лінії,
Закодовані дані іх ДНК, схожі на марсіан,
Їх чекають у просторі часу і майже в делірії
Легковажно зривають вони пов"язки із ран.


Рецензии