кохання

Якесь кохання те мінливе, якесь чудне,
Але красиве!
Воно приходить якось дивно,
Бува на вулиці, а то в квартирі!
Незнаєш ти воно чи ні,
А серце швидко калатає,
Коли воно вмить прилітає!
Немов якийсь то ураган,
І очі світяться вогнями
Бо зрозуміло
Це воно...
Кохання вічне до нестями!


Рецензии