Я на тебе не чекаю

Не ветер, вея с высоты,
Листов коснулся ночью лунной;
Моей души коснулась ты…
А. К. Толстой
____________________________

Я на тебе не чекаю,
І лише легенька тінь
Смутку в серці не здолає,
Як згада очей  тих синь.
Я про тебе не заплачу,
Бо нічого не було –
Вітер все переіначив,
Снігом пам’ять замело.
Я на тебе не чекаю:
Кожен день і кожну мить
Сам себе я забуваю,
Проте пам’ять не спинить.

26.08.2005


Рецензии
дуже тепло і приємно... Гарний-гарний, гарний вірш!

Йескела Вонави   30.08.2010 12:56     Заявить о нарушении