Дiйснiсть

Омріяна, викохана, слізьми зрошена;
Дурманом полину та сонцем степів
Ти прийдеш, пилом доріг припорошена,
Крізь сміх і неясність чиїхось слів.
Буденно прикриєш двері скрипучі,
Сядеш тихенько. „Відпочинь” –
Скажеш душі самотністю змученій,
Залишивши в серці щастя тінь.

15.08.2005


Рецензии