Вам бажа тся при много борща,

Вам бажаєтся приємного борща,
Як моя бабуня готувала?
Інколи додавайте сала,
Додайте апетітного леща,
То добрі справи з помела,
Якщо у вас душа не родила,
Згадайте і рятуйте польку,
Кохайте московитку Тоньку,
А буде цілковита Фаня,
І потім дробовицю Ганю!...
сприяйте його гарним діям
І може він вас зрозуміє,
Поставе у тендітну позу,
Та позове:"Моя заноза!"....
Ви розгорніть вільніше спіну,
Та і чекайте його біля млину....
Сприяйте мені, леді світу,
Тоді і дочекаетесь привіту!


Рецензии