Алерг я

Немов від помаху чарівного пера
Під вальс що з серця ллється невблаганно
То запах твій цвітінням трав
луною в серцім моїм озоветься!

пройде вже час
Зійдеш ти на вівтар
зГадаєш серце розірветься
і тут же королеви плащ впаде
і більш не повернеться


Рецензии