Оновлено 6 дн в тому

Оновлений шість днів тому назад
я був тепер мабуть загину
Оновлений я був
тепер пітьма
овіє мою домовину.

Пройшло шість днів і я помер
Пройде ще шість і знову я загину
І Лиш вона одна
Троянди принесе до домовини!


Рецензии