Для Щастя

Вiдвертi сцени в моiх очах,
люди проходять повз
мое серце...
Люди не затримуються в моiх мрiях
Лише сонце блищить у волоссi...
Можу признатися,
що признатись нема в чому
розсипатися як сiль
повз очi...
Не мати можливостi
але мати усе
щоб мати серця
але не те.
що потрiбно.
для щастя?
...


Рецензии