***

А сльози все струмками по щоках
В душі лише холод, пустота
І моє серце у твоїх руках
В очах не іскри – темнота
А я кохаю і мовчу
Кохаю так, як не кохав ніхто на світі
В душі я плачу, я кричу
Та ти мене не можеш зрозуміти
Ти зрадив – боляче мені
Тепер потрібно все забути
Ми вже не рідні – ми чужі
Нічого більш не повернути
Люблю, люблю, люблю і плачу
Не знаю, що для тебе значу
Люблю, люблю, але тебе втрачаю
Кричу на цілий світ, що я кохаю
І дуже жаль, що ти не помічаєш
Як серце плаче і страждає
Як поглядом тебе я проводжаю
Як хочу бути я з тобою, як тебе чекаю
Та ти проходиш і зникаєш вдалині
І дні без тебе сірі та сумні
Коли побачу знов, коли почую
Коли я ніжність губ твоїх відчую?!...

_________________


Рецензии